Під Запоріжжям троє дітей потонули у місцевому ставку. Про це розповіли у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, в селі Долинське потонули два брата-близнюка і їхня подружка. Всім загиблим було всього п'ять років. Малюків відпустили погуляти без нагляду дорослих, і вони відправилися на місцеву водойму. Поверхня ставка встигла затягнутися неміцною кригою.

Крига не витримала ваги дітей і провалилася під ними. Коли батьки помітили відсутність дітей і вирушили їх шукати, малюки вже були без свідомості.

Скрін, ДСНС

На місце події викликали три бригади реаніматологів, але врятувати життя дітей не вдалося.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

«Дуже шкода, що нагадувати про необхідність стежити за дітьми доводиться таким страшним способом. Шановні батьки, пам'ятайте, що безпека вашої дитини – це ваша відповідальність в першу чергу», - нагадали в ДСНС.

У коментарях до повідомлення користувачі дивуються, що робили троє маленьких дітей на ставку без нагляду дорослих.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яка могла закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.