Нещодавно Україну здивувала історія про мешканця Запоріжжя, який звернувся до медиків із незвичайною проблемою: на його статевому органі застрягла гайка. Про те, чим завершилася незвична історія, розповіли у сюжеті телеканалу «НТН».

Як стверджує сам постраждалий, металевий предмет йому на статевий орган вдягнула дружина, поки він міцно спав. Таким чином жінка помстилася невірному чоловікові за зраду.

Зняти «оберіг від зради» змогли лише болгаркою, поки пацієнт спав на операційному столі. Йому пощастило, що медики, перш ніж розпочати операцію, здогадалися звернутися по допомогу до рятувальників.

Пікантну проблему вирішили досить швидко, а от постраждалий чоловік у лікарні досі не може вирішити, якою буде подальша доля його шлюбу.

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, стався цікавий випадок за участю телефонного терориста. Так, зловмисник вирішив "погратися" з правоохоронцями та рятувальниками.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Зауважимо, що досить схожий інцидент стався на Рівненщині. Там, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Як повідомляв Знай.uа під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.