Спортсменка із Запоріжжя стала триразовою чемпіонкою світу з карате.

Про це повідомляє інформаційний портал "tv5.zp.ua".

Нещодавно запоріжанка Марина Скамарохова повернулася зі столиці Чилі Сантьяго, де стала триразовою чемпіонкою світу з кіокушин-буда карате.

Варто визначити, що через те, що у Сантьяго не вщухають мітинги деякі спортсмени боялися за своє життя, були і ті, хто відмовився від змагань. Але Марина Скамарохова не зі слабких духом, вона не лише не побоялася відвідати змагання, а й стала чемпіонкою серед жінок у категорії до 65 кілограмів.


Попри те, що Марина стала кращою з кращих, все ж своїм поєдинком не надто задоволена, адже впевнена, що ще є до чого прагнути. По словах Марини, найскладнішим був перший двобій, через втому та важкий переліт тривалістю 13 годин.

Марина Скамарохова пригадала, як вперше пришла на тренування з карате 13 років тому. Тоді прикладом для неї стала мама, саме вона підштовхнула дівчинку займатися спортом. У свій час мама Марини займалась легкою атлетикою, гімнастикою та карате.

З першого тренування Марина безмежно закохана у цей вид спорту. Попри власну підготовку до міжнародних стартів, вона встигає навчатись у виші та тренувати молоде покоління спортсменів, які у захваті від свого наставника.

Як раніше повідомляв Знай.ua, напередодні старту Світоліної на Турнірі, тренер українки Ендрю Беттлс розповів про її підготовку та психологічний стан.

Як писав Знай.ua, шоста ракетка України Марта Костюк оголосила про дострокове равершении поточного сезону.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще