Виривали язик і змушували цілувати кросівки: бійка школярок в Запоріжжі обростає новими подробицями. Деталі конфлікту спливли в ефірі програми "Стосується кожного".

Бійка між школярками в Запоріжжі обростає новими подробицями.

Як стало відомо із запису, 13-річну школярку Іру побила 15-річна Олена, яка в цій компанії позиціонувала себе як авторитет, тому що нібито її родичі працюють в правоохоронних органах. Спочатку обидві дівчини штовхалися "жартома", але потім Іра, нібито повалила Олену на підлогу і почала бити. В результаті дівчинку побили, а потім вимагали, щоб вона вибачалася, Олена казала цілувати кросівки.

Стали відомі й інші подробиці. Перед цим Олена зателефонувала інший школярці - Насті - і сказала, що з нею на стадіоні хочуть поговорити. Коли Настя прийшла на стадіон, виявилося, що там з півсотні людей. У Насті був конфлікт з іншою дівчиною Катею, якій нібито краща подруга Насті розповіла, що там виставила фото Каті в групу "Шл*хи Запоріжжя". На стадіоні між Катею і Настею почалася бійка в кілька раундів". В одному з таких раундів включилися в бійку і інші діти - в тому числі і Іра. У Насті численні синці та садна, їй виривали волосся і язик.

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.