Викинули улюбленців і всі речі: запоріжанка знайшла на смітнику свої пожитки. Виявилося, їх викинули друзі, з якими вона останнім часом ділила один дах.

Запоріжанка Аїда Войнаровська пожаловась на кричущий випадок, який трапився з нею днями. Її образили люди, яких вона називала своїми друзями.

Постраждала Аїда знайшла своїх тварин на звалищі.

Дівчина знімала кімнату в квартирі свого друга Миколи та сплачувала за житло, а також купувала продукти. Крім Аїди і Миколи, там проживав ще й неповнолітній хлопець на ім'я Вадим та його 22-х річна дівчина Вікторія.

Але між хлопцями пробігла чорна кішка і постраждала вирішила з'їхати.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Друзі викинули всі речі дівчини на смітник і змінили замок.

"Так як піти з цієї атмосфери мені довелося терміново, я залишила там всі свої речі, сказавши про те, що приїду за ними в неділю, 6-го жовтня", — написала дівчина.

В цю неділю дівчина отримала фото від друзів, на якому її речі були на сміттєзвалищі. Приїхавши, Аїда не змогла потрапити в квартиру, так як там змінили замок, а всі речі та домашні тварини опинилися на смітнику.

"Сума всіх викинутих речей становила 129650 гривень. Разом з цими речами вони винесли і документи, що підтверджують мою особу, свідоцтво про народження моєї дочки, техніку, МОЮ ВАГІТНУ КІШКУ і ХОМ'ЯКА, якого вони залишили на смітнику вночі при низькій температурі", — додає постраждала.

Сума викинутих речей склала близько 130 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.