У Запорізькому аеропорту новий начальник. Вже стало відомо, хто замінить Віктора Бискупського, який пропрацював на цій посаді більше 20 років, повідомляє інтернет-портал 061.

В Запорізькому аеропорту буде новий директор.

Обіцяють, що новий керівник приступить до виконання роботи вже в жовтні. Новим директором стане заступник Біскупського – Олексій Дубревський, який жив у Донецькій області і займав аналогічну посаду в Донецькому аеропорту.

Активісти повідомляють, що батько кандидата на посаду голови Запорізького аеропорту займає посаду ректора Донецького інституту фізичної культури і спорту. Крім того, новий директор причетний до схем з комерційного захоплення аеропорту на користь "Запоріжсталі".

Нагадаємо, що в реанімацію дитячої обласної клінічної лікарні №1 потрапив 16-річний хлопець у стані коми - вживав метадон.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.