На волосок від смерті: запорожанин в комі – вирішив заступитися за продавчиню в магазині.

Як відомо, бійка сталася вчора в супермаркеті АТБ на проспекті Соборній (навпроти 5-го корпусу ЗНУ). Відвідувача, який заступився за продавчиню, доставили в лікарню після того, як невідомий в ході конфлікту побив його битою.

Відвідувача побили битою в супермаркету.

Поліцейські опитали працівників закладу торгівлі, переглянули записи камер відеоспостереження, розташованих у приміщенні та поблизу місця події. В результаті проведених слідчо-оперативних заходів працівники Олександрівського відділення поліції встановили обставини події та особу, причетну до скоєння злочину.

Раніше судимого жителя Запоріжжя 1992 року народження затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Потерпілий зараз перебуває в комі.

Після того, що трапилось, потерпілий перебуває в комі, йому потрібна донорська кров. Рідні потерпілого повідомили, що він проходив службу в АТО.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.