Мелітополь накрила хвиля самогубств: що діється в місті, жителі налякані. За чотири дні сталося два страшних самогубства. Про це повідомляють в поліції Запорізької області.

В Мелітополі два самогубства.

Повідомлення по першому з них надійшло в поліцію 14 вересня. З'ясувалося, що в той день, близько 06.00, чоловік повісився у власному помешканні.

Ще один труп знайшли 17 вересня. Розслідуючи цю подію, правоохоронці звернулися до суду з проханням дозволити проведення медекспертизи. Судячи з матеріалів, померлий покінчив життя самогубством, але не уточнюється, яким саме способом.

В Мелітополі розслідують самогубства.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Зараз проводяться медекспертизи і тільки тоді буде відомо про те, що послужило причиною смерті в обох випадках.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.