Бризнув в обличчя: школяр помстився однокласнику, конфлікт закінчився плачевно. Інцидент стався 19 вересня близько 13:20 в Комунарському районі. Зі школи довелося евакуювати більше 200 дітей. Як виявилося, у навчальному закладі посварилися два учня. В результаті чого один з них бризнув з газового балончика в кривдника.

Хлопчик бризнув балончиком в обличчя своєму однокласнику.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, працівники ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області.

Зі здоров'ям хлопчика, в якого бризнули балончиком, все добре. А на батьків шкільного хулігана склали протоколи за фактом невиконання обов'язків по вихованню дітей.

Конфлікт між учнями в школі закінчився плачевно.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.