Жахливий випадок сколихнув всю Україну: запоріжанка кинула двох малюків на березі і зникла, хоча обіцяла повернутися.

24 серпня на березі Дніпра у Запоріжжі поліцейські знайшли братів 3-річного Максима та Андрія, 1 рік і 9 місяців. Мати кинула їх на місцевих бездомних і зникла.

"Матуся залишала їх на кілька днів, - каже безпритульний Сергій. - Годував їх усім, що готував себе - борщик, супчик, гречку. Умаяли мене, непосиди".

Поліцію викликала відпочивальниця, яка побачила голих і брудних дітей на березі річки. Діти змогли лише назвати свої імена.

Хлопчиків обстежили в лікарні і завезли до місцевого дитбудинку.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Мати приїжджала. Вона з березня у нас на обліку, - говорить Наталія Сиворакша з міської служби у справах неповнолітніх. - Питання про позбавлення її батьківських прав розглядається в суді. На два попередні засідання жінка не з'явилася, чергове призначено на 26 вересня".

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.