У Запоріжжі живе цуценя, яке має неймовірну особливість – у нього шість лапок замість чотирьох. Про це розповіли у телеграм-каналі ресурсу 061.

Малюкові – лише півтора місяця. Його матір не має породи, і є звичайною дворовою собачкою. Це її перші цуценята за вісім років життя.

Незвичайний песик став четвертим у поносі. Спочатку господарі злякалися, побачивши новонародженого із шістьма лапками, та потім вирішили залишити його у себе. Зайві кінцівки ростуть одразу за передніми лапами. Не зважаючи на аномалію, тварина почувається добре, активно росте та грається з іншими. Зараз цуценя рухається, спираючись на лікті, та навіть пробує стрибати.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото 061

Малюка назвали Жуком - за шість лапок, як у комахи.

Господарі вирішили, що проводити операцію з видалення зайвих кінцівок не будуть: по-перше, це рідкісна процедура і потребує особливих навичок хірурга, а по-друге – це дорого.

Ветеринари зазначають, що причиною незвичайної аномалії – генетичний збій, який стався ще на стадії формування організму цуценяти.

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні відчуження співробітники заповідника помітили тварин, які чудово почуваються без людського втручання.

Як повідомляв портал Знай.ua, співробітники Австралійської національної служби парків і дикої природи організували порятунок для тварин, які живуть у важкодоступних місцях і зонах, які постраждали від масштабних лісових пожеж.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві, у Голосіївському районі, був помічений розгулює вулицями лось.